Beställ gärna tid till våra erfarna sjukgymnaster som har en bred kompetens när det gäller smärta eller nedsatt funktion i rörelse och stödje-organen. Vi kan också hjälpa till om du behöver få råd och stöd vad det gäller livsstilssjukdomar, träning och fysisk aktivitet.

Sjukgymnaster Hörby Bo.
Artrosskola/gruppträning.
Försäljning av hjälpmedel.

Sjukgymnaster Malmö Kristina, Björn och Sofie.
Laserbehandling.

Vi har spetskompetens inom flera sjukgymnastiska områden. Det rör sig bland annat om vidareutbildning inom idrottsmedicin, ortopedisk medicin (OMT, OMI), McKenzie-metoden och akupunktur, men vi använder även behandlingsmetoder som: kinesiotejp, basal kroppskännedom, ergonomisk rådgivning, , Mulligan concept, nervmobilisering, avspänning, TENS med flera metoder.

Vid ditt besök gör vi en bedömning. Utifrån denna får du råd, information, instruktioner samt vid behov lägger vi tillsammans med dig upp en behandlingsplan. För ett framgångsrikt resultat är det viktigt med egen motivation, ibland till träning och många gånger till förändring

Du kan boka tid till sjukgymnast direkt eller komma på remiss. Vi skriver även recept på fysisk aktivitet. Här på vårdcentralen arbetar alla yrkesgrupper mycket nära varandra.Det innebär att sjukgymnast, läkare, psykolog, sjuksköterska och naprapat arbetar i team och konsulterar varandra vid behov.

Ring (tfn: 040-60 86 000) för att boka tid till sjukgymnast eller kom förbi så hjälper vi dig gärna.

Välkomna!